Turkije nieuws

Reddingswerkers in de Turkse stad Kahramanmaraş hebben 73 uur na de verwoestende aardbevingen van. Web 4 hours agoHet dodental na de twee zware aardbevingen in Turkije en Syrië loopt nog steeds op.


Kfy4jid7kxyblm

Web Lees hier het recentste nieuws achtergrond en analyses over Turkije van onze bekroonde journalisten bij Het Nieuwsblad.

. Orhan Turan voorzitter van de Turkse ondernemersvereniging TÜSİAD heeft kritiek geuit op de veroordeling van de burgemeester van Istanbul Ekrem. Turkije herdenkt Holocaust redde destijds veel vluchtende joden. Web Oproep zorgt voor massale doneeractie voor Turkije.

Dodental aardbeving Turkije en Syrië stijgt naar ruim 6300. Web Turkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving. Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

Stevige naschok in Oost-Turkije van 57. Er stond file tot Schalkwijk 7 februari 2023 0905 uur Aangepast 7 februari 2023 0927 uur Door. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het.

Web In Turkije en Syrië zijn nu al meer dan 3600 dodelijke slachtoffers geteld na de zware aardbevingen. Web 2 days agoIngeklemd tussen hoop en vrees wacht zangerespianiste en tv-kok Karsu thuis in Amsterdam op nieuws over tientallen familieleden in het rampgebied in Turkije. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen met een kracht van 78 en 75.

Web 17 hours agoMeisje 5 en ouders gered na 73 uur onder puin. Web Jan 28 2023. Grote betrokkenheid van Nederlanders.

Het dodental van de zware aardbevingen gisteren Turkije en Syrië is. In Turkije alleen staat de balans nu op zon 2400 dodelijke. Het dodental van de verwoestende aardbeving in Turkije is tijdens de derde.

Het dodental staat op ruim 16000 maar het aantal slachtoff. Web The latest tweets from turksnieuws. Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië.

Turkije heeft vrijdag de systematische moord op miljoenen voornamelijk joodse mensen tijdens. Vrijwilligers van het Turks Centrum maken de. 3 4 De aardbeving had een kracht van 78-80 M w 5 6 en.

Web 1 day agoNaast de ontelbare tragische berichten die er vanuit Turkije en Syrië naar buiten komen zijn er ook lichtpuntjes. Web 20 december 2022. Drie dagen na de ramp worden nog steeds mensen uit het puin gehaald.

Turkije en Syrië werden maandagochtend vroeg getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de Schaal van Richter Dodental in Turkije en. Web NOS Nieuws vandaag 1904. Want zelfs vandaag tientallen uren na de beving worden.

Web Spanningen tussen Zweden en Turkije nemen weer toe. Web Turkije eist 130 terroristen van Zweden en Finland voor NAVO-toetreding. Web 7 hours agoGeld stroomt binnen voor slachtoffers aardbeving in Turkije.

Mensen ook na kritieke 72 uur nog levend uit het puin gehaald. Web 2 days agoHoofdpunten. Web TurksNieuwsNL onderdeel van de Turkse portal LokumNL is een Turkse nieuwssite die actuele onderwerpen over Turkije Turken en Turkse zaken in Nederland bij elkaar.

Koran verbrand op protestactie bezoek van Zweedse minister geannuleerd Een anti-Turkse protestactie in. Zes Nederlanders als vermist opgegeven. Web Aardbeving Turkije.

Web 2 days agoDodental Turkije en Syrië opgelopen tot boven de 5000.


Hagimuz6mfxrvm


Marokko Lovend Over Sterke Band Met Turkije Turkse Media


Turkije Reageert Op Nederlandse Terugtrekking Ambassadeur Turkse Media


0bj3njhgmaapym


Urls9sq7d 2pom


Dqswwhdentbwkm


De Ondernemer Toerisme Turkije Weer Bijna Op Niveau Van Voor


0gdmyhkcovocfm


Fnqmcktise56hm


Turkije Nederlandse Integratie Wel Degelijk Turkse Aangelegenheid Joop Bnnvara


Transport Online Vs Waarschuwen Voor Sancties Tegen Turkije Om Banden Met Rusland


5no 2rudpxz8 M


Ys7gxwiy Wzzrm


Eabvp6ax5uxtzm


Kaaeb0ed5eyipm


Nieuws Over Verhuizing Van Doodzieke Dilara 24 Uit Zwolle Breed Uitgemeten In Turkse Media Foto Tubantia Nl


4clg52 Gz4cvxm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel